Gezonde leefstijl en gezonde voeding

Een gezonde geest in een gezond lichaam, het is niet los te zien van elkaar. Hoe lekkerder je mentaal in je vel zit, hoe meer je in contact bent met je lijf en voelt welke voeding goed is voor jou. En andersom werkt het precies zo, een fit lijf maakt je mentaal sterker en stabieler.

Als voedingsdeskundige kan ik jou adviseren omtrent voeding en leefstijl. Geen ingewikkelde voedingsschema’s maar terug naar de eenvoud van voeding. Hoe simpeler je eetpatroon hoe makkelijker je het volhoudt en je eetpatroon een leefstijl wordt die je de rest van je leven met gemak zult voortzetten. Dus vooral geen dieetvoorschriften of calorieën tellen bij mij.

Mijn motto is vooral:
Voelen hoe je reageert op voeding en vanuit daar een geheel eigen gezonde manier van eten en leven hebben.

Tarief:

  • Intake incl. voedingsadvies (40 minuten): 40 euro
  • Vervolggesprek (30 minuten): 30 euro

I am not dieting, I am changing my lifestyle

ISAGENIX is in 2002 opgericht met als missie om de wereldgezondheid te verbeteren. Sinds die tijd zien honderdduizenden mensen Isagenix nu als hun oplossing voor levenslang welzijn.

Het systeem van Isagenix heeft vele mensen geholpen met het bereiken van een fysieke metamorfose en een manier gegeven om een geweldig voedingspatroon in hun levensstijl op te nemen. Bovendien heeft Isagenix sporters de benodigde producten gegeven om de beste resultaten te boeken.

Ik heb me in januari 2020 aangesloten bij dit prachtig bedrijf omdat het me om diverse redenen erg aanspreekt. Vanaf de allereerste dag is Isagenix toonaangevend met op de wetenschap gebaseerde producten en ingrediënten.

 

  • Wetenschappelijke adviesraad met vooraanstaande medische experts en gezondheidsprofessionals.
  • Jaarlijkse investeringen in onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitsborging om de veiligheid en kwaliteit van de producten te waarborgen.
  • Hoogwaardige ingrediënten zonder compromis. De wei-eiwitten die Isagenix in de shakes gebruikt zijn bijvoorbeeld afkomstig van koeien die gras eten, goed worden behandeld, op natuurlijke wijze kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica krijgen toegediend. Bovendien zijn er plantaardige shakes met volwaardige eiwitten voor vegans, vegetariërs of lactose-intolerante klanten.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op.