Healing Touch is een ontspannende, verzorgende energetische werkwijze die je energie weer in balans brengt waardoor spanning of pijn vermindert. Op een zachte manier, met of zonder aanraking,  draagt het bij aan het balanceren van het  fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn.

Centraal staat altijd het activeren van het natuurlijk zelfgenezend vermogen. Het is veilig voor alle leeftijden en werkt in harmonie samen met reguliere medische zorg. Deze methodiek wordt o.a. in Amerika toegepast in een aantal ziekenhuizen en blijkt zeer effectief te zijn. Ben je geïnteresseerd in onderzoek naar Healing Touch? Kijk dan hier >

Tijdens de eerste Healing Touch sessie doe ik een intake aan de hand van een gesprek en vragenlijst. Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Soms is het ook mogelijk om zittend behandeld te worden. Ik hou mijn handen vlak boven je lichaam of raak je heel licht aan. Een sessie duurt een uur.

Tijdens de behandeling kun je soms letterlijk voelen dat er iets verandert in je lichaam. Je kunt het koud of warm krijgen en tintelingen voelen. Maar het kan ook zijn dat je niet direct iets voelt. Mensen voelen zich na een behandeling vaak diep ontspannen. Het effect van Healing Touch neemt toe na meerdere behandelingen.

  • 1e behandeling inclusief intake: 60 euro
  • Vervolgbehandeling (60 min.) : 50 euro

Klik op het logo voor meer informatie

Klik op het logo voor meer informatie

A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself – Maryam Hasnaa

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op.